Diensten

Google Ads marketing

Met Google Ads kun je advertenties laten zien aan mensen die specifiek opzoek zijn naar jouw product of dienst, precies op het moment dat ze hierna opzoek zijn. Een aantal jaar geleden zouden iedereen je uitgelachen hebben en je voor gek hebben verklaard als je had gezegd dat dit ooit mogelijk zou worden. Laat ons je helpen de perfecte Google Ads campagnes te maken!

Social Media Marketing

Nederland telt zo’n 11 miljoen Facebook gebruikers en dat aantal stijgt nog steeds. Je zou wel gek zijn als je hier niks mee doet!

Adverteren op Facebook is nu mega interessant. Als je de concurrentie achter je wilt laten kun je je het niet veroorloven om Facebook adverteren te negeren.

Maar heb je wel eens een advertentiecampagne gemaakt, waar je je vervolgens blauw aan betaalt voor website kliks? Een goed Facebookcampagne opzetten kost tijd en vergt kennis. Onze klanten behalen fantastische resultaten met Facebook advertenties. Doe je mee?

Zoekmachine Optimalisatie

“Even Googlen!” De grootste en meest bekende online zoekmachine is Google. Als we op zoek zijn naar informatie, een product of dienst dan gebruiken we de zoekmachine Google.

Door middel van Zoekmachines Optimalisatie / SEO hou je jouw website up-to-date. Dit doe je door zowel de content op je website als de techniek achter je website continu te optimaliseren en te updaten. Alleen op die manier blijft je website aantrekkelijk voor zowel zoekmachines als je bezoekers. 

Website Optimalisatie

Wij transformeren je leuke website naar een topwebsite. Snel, overzichtelijk en supersimpel om te gebruiken (op 80% van alle websites verdwalen de bezoekers).

Een mooie (dure) website betekent nog niet direct dat deze ook goed werkt. Een goede website is duidelijk, overzichtelijk, snel en eenvoudig te gebruiken. Simpele en kleine aanpassingen zijn vaak al genoeg om je website beter te laten verkopen. Dat is snel verdienen!

Online marketing specialist

Wij helpen Midden- en Klein Bedrijf met het bouwen en optimaliseren van websites en online marketing campagnes