Waarom de klant wél bij jouw webwinkel bestelt

Wat als je eens wist waarom een klant juist in jouw webwinkel een bestelling plaatst. Met die wetenschap zou je het andere bezoekers ook naar de zin kunnen maken, zodat zij een bestelling plaatsen in jouw webwinkel.

 

Een merk bouwen doe je zo

Ben je een starter of vindt je het tijd worden voor een nieuwe aanpak om je merk in de wereld te zetten? Hier moet je aan denken als je een nieuwe merk opzet of een bestaand merk nieuw leven inblaast.

 

Kennismaken met WordPress

Meer dan 24 procent van alle websites ter wereld gebruikt Wordpress en ook in ons Nederland is het populair. Bekende sites zoals iCulture, Autoblog.nl, Emerce en NRC zijn gemaakt met Wordpress. Maar wat is Wordpress nu eigenlijk?

 

Vijf tips die je WordPress website sneller en veiliger maken

Beheer je zelf een Wordpress website? Hieronder een paar snelle tips en trucs om jouw Wordpress website sneller en veiliger te maken.

 

Beïnvloeden van kijk- en leesgedrag

Onderzoek naar kijk-, lees- en klikgedrag maakt duidelijk dat wij steeds meer scannend kijken en dus niet meer echt lezen wat er staat. De snelste helft van de mensen die iets via een zoekmachine op internet zoekt, maakt al binnen vier seconden een keuze.

 

Een eigen Friese plek op internet

Je bent een Fries bedrijf en hebt een website. Eindigend op.nl of misschien .com. Maar heb je al eens gedacht aan .frl? Sinds 2 december 2014 heeft Nederland een tweede officiële domeinextensie: de .frl domeinextensie.

 

Mobiel vriendelijke sites scoren beter in Google

Is jouw website al mobiel vriendelijk? Google heeft vanaf 21 april 2015 mobiel vriendelijke websites voorrang gegeven in alle zoekresultaten! Is uw website nog niet responsive, oftewel is uw website nog niet geschikt voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones, neem dan snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Checklist website content

Maar wat is kwalitatief goede informatie? Waar moet goede content aan voldoen? Hier volgt een checklist voor de inhoud van een website.