Webshop laten maken

Een webshop laten maken

Als de afgelopen jaren iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat steeds meer omzet online wordt gehaald.

En luidt een aloud gezegde niet dat u als ondernemer moet zijn waar uw klanten zijn? Los daarvan zijn er natuurlijk veel meer redenen te bedenken waarom u juist nu een webshop zou moeten starten of uw bestaande eens flink wat aandacht te geven.

[terugbellen] [offerte]

Maak uw droom werkelijkheid

Vroeger, toen alles anders was, kwamen klanten met een ondernemer in contact door mond-op-mondreclame en door advertenties in (dag)bladen. Tegenwoordig is dit al lang niet meer zo.

Wilt u als ondernemer mee kunnen doen in het digitale tijdperk, dan is een goede webshop iets waar u niet meer zonder kan. Weet u de klanten in een webshop te overtuigen dat u precies dát product levert dat ze nodig hebben dan gaat het snel. In enkele muisklikken is er al weer een order geplaatst die u kan verwerken. Wilt u een webshop laten maken, dan is het een goede eerste stap om contact op te nemen met Going Online. Going Online zorgt voor een overzichtelijke webshop met de bijbehorende Call to Action.

>

Een webshop beginnen, maak uw droom werkelijkheid…

Omzet van webshops blijven maar stijgen

Het aantal online aankopen stijgt met gemiddeld 10 procent per jaar. Volgens het shopping 2020-onderzoek van thuiswinkel.org lopen de online bestedingen op tot 27 miljard euro in 2020, dat is ongeveer 37 procent van de totale consumptieve besteding van dat jaar. Lekker makkelijk vanuit uw luie stoel inkopen doen, geen wachtrijen aan de kassa en weg met files, parkeerbonnen of hoge benzinekosten: dit zijn de meest gehoorde argumenten van consumenten die regelmatig online winkelen.

Een goede webshop laten maken

Het starten of uitbouwen van een webshop kan bij tijd en wijle overweldigend zijn. Ook al heeft u ervaring in het onderhouden of bouwen van websites, dan nog zijn webshop wel even andere koek.

Ook voor online bedrijven die de afgelopen jaren ondanks de economische tegenwind stand hebben kunnen houden, kan het slim zijn om juist nu te inverteren in de webshop. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om de stap naar het buitenland te maken en een meertalige webshop te laten maken?

Waar op letten bij het maken van een webshop

Hoewel het hard klinkt hebben alle bezoekers van een webshop iets gemeen. Ze zijn lui, of om het wat netter te zeggen, ze vinden het prettig om op een comfortabele manier vanuit huis hun bestellingen te kunnen plaatsen zonder dat ze de deur uit hoeven. Snelheid en gebruikersgemak, daar draait het dus om bij een webshop. Om dat te bereiken moet het voor een bezoeker direct duidelijk zijn waar zij datgene kunnen vinden dat ze zoeken. Dit bereikt u onder meer door de navigatie overzichtelijk te laten verlopen en duidelijk aan te geven wat de mogelijkheden van het betreffende product zijn.

Meer bezoekers, meer klanten, meer winst

Nieuwste creaties

[soliloquy id=”59″]

[terugbellen] [offerte]
>