Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie: beter gevonden worden door Google

Het maken van een eerste indruk is altijd belangrijk. Of u nu voor het eerst in contact komt met een klant, of u ontmoet een sollicitant tijdens een sollicitatiegesprek.

Dat geldt natuurlijk ook voor uw website. Lastig is alleen dat iedereen met een website een goede eerste indruk wil maken. En om ├╝berhaupt een indruk te kunnen maken is het noodzakelijk dat u vindbaar en zichtbaar bent in de zoekmachines (in bijvoorbeeld Google). Als u ergens in het afvoerputje van de zoekresultaten belandt met uw website of webshop, dan kunt u een grote toestroom van bezoekers wel vergeten, zo simpel is het. Maar hoe zorgt u dat u gevonden wordt? Het toverwoord is SEO.

SEO: de belangrijkste term online

De vindbaarheid van een website verbeteren is een proces dat redelijk ingewikkeld kan zijn, ten minste als u zoiets nog nooit hebt gedaan. Going Online helpt u om uw website beter vindbaar te maken in Google. De zoekmachine (Google) moet uw website als relevant oppikken. Optimaliseren dus, door middel van zoekmachineoptimalisatie. De Engelse term voor dit proces SEO (Search Engine Optimalisation) wordt hiervoor meestal gebruikt. Hoe dit werkt? Weten waar Google waarde aan hecht. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar er is hier veel mogelijk.

[terugbellen] [offerte]

Een goede first impression maak je vooraan…

Keywords, backlinks; kortom hoe u de vindbaarheid van u website verbetert

Om te bepalen welke websites interessant en relevant zijn voor een klant hanteert Google een uitgebreid protocol. Nu kunt u proberen om met trucjes Google zo ver te krijgen dat u eenvoudig bovenaan de resultatenlijst komt, maar de kans dat Google uw trucjes (bijvoorbeeld smijten met niet relevante veel gezochte woorden) leuk vindt is verwaarloosbaar en de sanctie die er op staat is geschrapt worden uit de resultaten. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om, geheel binnen de spelregels van Google, hoog te ranken. Door gebruik te maken van strategisch geplaatste relevante keywords bijvoorbeeld, of door websites naar jouw site te laten linken. Benieuwd wat er mogelijk is? Informeer bij Going Online.

[terugbellen] [offerte]

 

>